Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Черкаської обласної державної адміністрації

Скічко у передвиборчій програмі пообіцяв встановлення індивідуальних теплових пунктів, що дозволить економити до 50% вартості опалення для населення в кожному будинку

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Олександра Скічко з обіцянкою встановлення індивідуальних теплових пунктів, що дозволить економити до 50% вартості опалення для населення в кожному будинку.
Не виконано
Сказано 25 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21075.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/pt2/reports.dep2?PERSON=21146&SKL=10

Результат

20 січня 2021 року Кабінет міністрів погодив кандидатуру Олександра Скічка на посаду очільника Черкаської ОДА.

Щодо встановлення індивідуальних теплових пунктів. Відповідно до сьогоднішніх практик, модернізувати систему опалення будинку можна за допомогою державних та місцевих програм з енергоефективності. Зокрема, встановлення індивідуального теплового пункту входить до обох пакетів енергоефективних заходів Програми “Енергодім” від Фонду енергоефективності. За умовами Програми “Енергодім” Фонд енергоефективності частково відшкодовує 40% від вартості робіт та матеріалів.

За час роботи на посаді народного депутата Олександр Скічко не ініціював жодних законодавчих ініціатив щодо зміни правил встановлення ІТП, зокрема або в частині обов'язковості, або в частині запровадження стимулювання для встановлення ІТП, або запровадження нових програм.

Обіцянка обіцяє статус "не виконано". Статус обіцянки може бути змінено в разі отримання офіційної інформації щодо зусиль Олександра Скічко щодо реалізації обіцянки встановлення індивідуальних теплових пунктів в кожному будинку свого виборчого округу..