Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Слуга народу"
  • Заступник голови Комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування

Дубнов у передвиборчій програмі пообіцяв ініціювати внесення на розгляд Верховної Ради України законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції»

25 червня 2019 року на сайті ЦВК була зареєстрована передвиборча програма Артема Дубнова з обіцянкою ініціювати внесення на розгляд Верховної Ради України законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції».
Не виконано
Сказано 25 червня 2019 р.

Джерело

  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp407pt001f01=919pf7201=21029.html
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=1159

Результат

17 жовтня 2019 року Верховною Радою було прийнято законопроект про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" щодо викривачів корупції. Зміни до законопроект були ініційовані Президентом України Зеленським В.О.

Народний депутат Артем Дубнов підтримав зміни до законопроекту, проголосувавши "за". Оскільки депутат обіцяв бути ініціатором розгляду законопроекту, а сам законопроект був внесений Президентом та не належить до відання комітету депутата, а саме з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування, обіцянка отримує статус "не виконано". Статус обіцянки може бути змінений, якщо народний депутат внесе зазначений у передвиборчій програмі законопроект.