Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Рева пообіцяв, що у Львівському реабілітаційному центрі буде запроваджено нові методики реабілітації

5 грудня 2018 року міністр соціальної політики Андрій Рева пообіцяв, що у Львівському реабілітаційному центрі буде запроваджено нові методики реабілітації та надання послуг, які раніше надавалися виключно за кордоном. Зміни будуть запроваджені за прикладом Харківського науково-дослідного інституту протезування та відновлення працездатності.
Не виконано
Сказано 5 грудня 2018 р.

Джерело

  • https://www.kmu.gov.ua/ua/news/vistup-ministra-socialnoyi-politiki-andriya-revi-na-zasidanni-uryadu-shchodo-socialnogo-zahistu-lyudej-z-invalidnistyu
  • https://www.msp.gov.ua/news/17117.html

Результат

Станом на травень-червень 2019 року з метою запровадження нових методик реабілітації узгоджується питання закупівлі адаптивного спортивно-реабілітаційного обладнання для спортивних баз Міністерства оборони Україні в Києві та Львові. Відповідно до інформації Мінсоцполітики, очікується допомога у створенні центру провідного досвіду на базі Українського науково-дослідного інституту протезування, протезобудування та відновлення працездатності (м. Харків).

Враховуючи те, що нові методики реабілітації лише запроваджуються у Харківському науково-дослідному інституті протезування та відновлення працездатності, тому обіцянці незадовго до відставки уряду присвоєно статус «не виконано».