Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв оприлюднити наявні в нього матеріали щодо виділення землі біля озера Наварія

26 січня 2019 року голова Львівської ОДА Олег Синютка пообіцяв оприлюднити наявні в нього матеріали щодо виділення землі біля озера Наварія аферистові. "Я думаю, що ми дочекаємося апеляції, щоб законне рішення набрало чинності і після цього, обов'язково, я оприлюдню всі ті матеріали, які повірте, в мене є сьогодні", - заявив він (відео 01:07-02:05).
Не виконано
Сказано 26 січня 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=cMOHQ-785sE
  • https://www.president.gov.ua/documents/3692019-27405
  • Лист Львівської ОДА від 5 червня 2019 року

Результат

11 червня 2019 року Президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Олега Синютки з посади голови Львівської ОДА. З огляду на те, що за період перебування на посаді глави ОДА Олег Синютка не опублікував матеріали щодо виділення землі біля озера Наварія - обіцянка отримує статус невиконаної.

Станом на 11 червня 2019 року, за результатами моніторингу інформації, яка знаходить у публічному доступі, голова Львівської ОДА Олег Синютка не оприлюднював матеріали щодо незаконного виділення землі біля озера Наварія.

За інформацією Львівської ОДА від 5 червня 2019 року, матеріали щодо виділення земельних ділянок поблизу озера Наварія на сайті ОДА та прес-службою не публікувались.