Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян обіцяє у 2019 році розробити проектну документацію карго-терміналу для Білоцерківського аеропорту

15 лютого 2019 року міністр інфраструктури України Володимир Омелян пообіцяв у 2019 році розробити проектну документацію карго-терміналу для Білоцерківського аеропорту. "З боку Міністерства інфраструктури ми всіляко готові зараз долучитися до спільної роботи, щоби розробити концепцію нормального карго-терміналу, і звичайно, за рахунок цього у вас би посилився напрямок і ремонту літаків… Те що є в наших планах, що цього року ми робимо проектну документацію, і наступного року почнемо з заводом і місцевими і українськими партнерами шукати інвесторів для того, щоби інвестували сюди", – зазначив міністр (відео 0:56).
Архів
Сказано 15 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=N2wuVmpXSlw
  • Лист Міністерства інфраструктури України від 27 липня 2020 року
  • Лист Міністерства інфраструктури України від 31 липня 2020 року

Результат

Аналітичний портал "Слово і діло" направляв запит щодо отримання вищезазначеної інформації. Відповідно до листа Міністерства інфраструктури України від 31 липня 2020 року, в рамках реалізації Програми технічної допомоги ЄС "Підтримка імплементації Угоди про асоціацію та Національної транспортної стратегії в Україні" у 2018 році Міністерством інфраструктури України було залучено допомогу представництва ЄС в Україні для підготовки попереднього техніко-економічного обґрунтування розвитку аеродрому у місті Біла Церква. Відповідно до розробленого обґрунтування передбачається створення на базі аеродрому мультимодального вантажного комплексу. У Мінінфраструктури відсутня інформація щодо розробки проєктної документації для карго-терміналу аеродрому Білої Церкви.

Враховуючи те, що аналітичний портал "Слово і діло" не має достовірних фактів щодо розробки у 2019 році проєктної документації карго-терміналу для Білоцерківського аеропорту, обіцянку було перенесено в розділ "архів".

Якщо суб’єкт обіцянки або третя особа не погоджується зі статусом обіцянки, надаючи документально підтверджені докази її виконання або невиконання, аналітики порталу беруть до уваги такі докази й повторно вивчають коректність статусу. Якщо надані докази є достовірними, статус обіцянки може бути змінений.