Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Овчарук пообіцяв побудувати басейн для дитячого санаторію

5 лютого 2019 року прес-служба Тернопільська обласна рада повідомила, що на базі Заліщицького обласного комунального дитячого санаторію побудують басейн. У ході робочого візиту в Заліщики голова обласної ради Віктор Овчарук проінспектував сучасний стан функціонування місцевого дитячого санаторію та оглянув територію, яку відведено для будівництва плавального басейну з сонячними батареями, колекторами тепла та автоматизованою очисткою води.
Не виконано
Сказано 15 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/ternopiloblrada/posts/1290056747801493?__tn__=-R
  • Лист голови обласної ради В.В. Овчарук
  • Лист начальника управління Володимир Богайчук
  • Лист генерального директорп КНП «Заліщицький ДЦМР»ТОР Петра Буринюка

Результат

23 грудня 2020 року пресслужба обласної ради повідомила про стан будівництва басейну. За період з лютого 2019 року залито фундаменти і підсобні приміщення, змонтовано ферми, завезено сенгвіч панелі. Оскільки будівництво до кінця каденції не завершилося, обіцянка отримує статус не виконано.

7 грудня 2020 року Михайла Загородного звільнили з посади голови Хмельницької обласної ради. Тому обіцянку перенесено до архіву. Наразі "Слово і діло" перевіряє стан її виконання.

Станом на 2 жовтня 2019 року будівництво басейну проводиться відповідно до рішення обласної ради. Вартість будівництва складає 12.8 млн.