Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Омелян обіцяє, що Міністерство інфраструктури підготує папери по концесійному проекту аеропорту «Бориспіль» до кінця 2019 року

4 лютого 2019 року міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв, що Міністерство інфраструктури підготує папери по концесійному проекту аеропорту «Бориспіль» до кінця 2019 року (п. 2).
Архів
Сказано 4 лютого 2019 р.

Джерело

  • https://www.uvidpustku.com/ministr-infrastruktury-ukrayiny-volodymyr-omelyan-ya-vvazhayu-shho-v-ukrayini-realno-buduvaty-po-p-yat-aeroportiv-shhoroku/?fbclid=IwAR3KpCOE1dYZNVL7XlZb0WmJvsmmwyjPlYb3BzZq8NZtwhnjA_404ENi2bA
  • Лист Міністерства інфраструктури України від 27 липня 2020 року

Результат

Відповідно до листа Міністерства інфраструктури України від 27 липня 2020 року, у 2019 році міністерство не ініціювало питання передачі в концесію майна ДП "МА Бориспіль" та відповідно рішення про здійснення концесії не приймалося. У Мінінфраструктури відсутні документи щодо реалізації концесійного проєкту в ДП "МА Бориспіль".

Враховуючи те, що 29 серпня 2019 року уряд Гройсмана було відправлено у відставку та те, що заявлені терміни виконання не закінчилися, тому обіцянку перенесено до розділу "архів".