Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Грановський запевнив, що не буде дистанціюватися від БПП, навіть після зміни влади

19 листопада 2018 року Народний депутат Олександр Грановський запевнив, що не буде дистанціюватися від БПП, навіть після зміни влади Ведуча телеканалу ZIK Наталя Влащенко поставила питання нардепу з приводу того, чи лишиться він вірний БПП, чи дистанціюється від них :"якщо зайшла тема БПП. Ви вірите в їх успіх на парламентських виборах, чи все ж вам зараз було краще дистанціюватись від них". На що Грановський відповів: "В ніякому разі. Дивіться, я член команди. Ім'я мого Президента - Петро Порошенко. Я не планував ніколи і не планую вибудовувати будь-яку дистанцію між собою та Президентом чи командою, цього не станеться. Я вірю, що в тому чи іншому прояві команда буде в парламенті, чи буде вона називатися БПП чи отримає будь яку іншу назву я наразі не знаю, але я в це вірю." ( відео 7:27-8-16)
Не виконано
Сказано 19 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/Imdqv-alBwU?t=459
  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=852000868468363&id=100009753732483

Результат

29 травня 2019 року Грановський повідомив, що припинив членство в партії "Блок Петра Порошенка".Також депутат запевнив, що не планує співпрацювати з оновленою партією Порошенка "Європейська Солідарність".

"Беручи до уваги прийняте мною рішення про продовження свого самостійного політичного шляху, два дні тому припинив членство в партії "Блок Петра Порошенка". Це рішення, як і всі інші, абсолютно свідоме. Станом на цю хвилину, я не планую ставати частиною нового парламентського списку партії "Європейська Солідарність" або ж користуватися партійною підтримкою цієї сили в якості самовисуванця",- написав на своїй сторінці в фейсбук нардеп.

Менше ніж за рік депутат змінив свою позицію. Тому обіцянка отримує статус "не виконано".