Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мазурчак обіцяє збільшити кількість майданчиків для вигулу тварин

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак повідомив, що влада збільшить кількість майданчиків для вигулу тварин, а відповідні служби контролюватимуть дотримання правил поведінки на вулиці з домашніми улюбленцями. «З одного боку, ми нарощуємо кількість майданчиків для вигулу собак, з іншого – більш жорстко контролюватимемо дотримання господарями правил поведінки з тваринами на вулицях міста. Складати протоколи зможуть три суб’єкти: дільничні інспектори, спеціалісти «Центру ідентифікації тварин», а також до цього процесу незабаром приєднаються і фахівці Інспекції з благоустрою, проект-рішення про створення якої буде винесено на розгляд депутатам Київради найближчим часом», – сказав Олександр Мазурчак.
Архів
Сказано 27 грудня 2011 р.

Джерело

  • http://kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=236466

Результат

6 березня 2013 року проект "Слово і Діло" направив інформаційний запит до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища стосовно зазначеного питання.

6 червня 2013 року проект "Слово і Діло" направив інформаційний запит до Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища стосовно зазначеного питання.