Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал пообіцяв повернути старі тарифи на перевезення з 6 листопада

5 листопада 2018 року міський голова Тернополя Сергій Надал пообіцяв повернути старі тарифи на перевезення з 6 листопада. "Сьогодні буде прийнято рішення виконавчого комітету, яким попереднє рішення, яким визначались тарифи, буде відмінено. Ми відновлюємо старі, попередні тарифи на проїзд в тролейбусі і автобусі. Вони почнуть діяти з завтрашнього ранку (6 листопада - ред.). З завтрашнього ранку всі автобуси і тролейбуси будуть курсувати Тернополем за старими тарифами", - заявив мер (відео).
Виконано
Сказано 5 листопада 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/sergij.nadal/videos/2026358270717800/
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/2572964-u-ternopoli-vidminili-pidvisenna-tarifiv-na-proizd.html
  • https://ua.112.ua/suspilstvo/ternopilski-marshrutnyky-vlashtuvaly-straik-pislia-znyzhennia-taryfu-v-misti-zatory-liudy-dobyralysia-na-robotu-pishky-468651.html
  • https://uk.etcetera.media/ternopil-marshrutniki-ogolosili-boykot-i-ne-viyshli-na-robotu-video.html

Результат

Жителі Тернополя таки домоглися, щоб міська рада скасовувала своє рішення про підвищення тарифів на проїзд у міському громадському транспорті. Тарифи скасовували після блокування міської ради і спілкування активістів із міським головою Сергієм Надалом. У зв'язку з поверненням старої ціни за проїзд маршрутники оголосили бойкот і не вийшли на роботу. При цьому містом курсують тролейбуси за старим тарифом. Міський голова Сергій Надал виконав взяті на себе зобов'язання перед мешканцями міста та повернув старі тарифи на перевезення.