Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук пообіцяв прозвітувати за витрачені кошти на ремонт доріг

15 вересня 2018 року голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук пообіцяв публічно прозвітувати за витрачені кошти на ремонт доріг. "Це був 2018 рік, ми розуміємо, що 278 млн це не є якась велика сума, тому моє звернення є наступне. На сьогоднішній день, фінансовий ресурс є вичерпаний в дорожньому фонді. Ми в публічній площині проведемо звіт за кожну копійку, за кожен кілометр, починаючи з 1 січня і закінчуючи фінансовим роком. Це я думаю буде можливо початок грудня", - заявив він (відео 12:41-13:31).
Виконано
Сказано 15 вересня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=RamX-roecvM
  • http://www.if.gov.ua/news/43723
  • http://blitz.if.ua/news/chynovnyky-rozpovily-yaki-cogorich-remontuvaly-dorogy-na-prykarpatti.html
  • Лист Івно-Франківської ОДА
  • https://www.youtube.com/watch?v=aeEpksSNhdE
  • http://www.if.gov.ua/news/oleg-goncharuk-prozvituvav-pro-zdobutki-oblasti-u-2018-roci
  • Лист першого заступника Івано-Франківської ОДА
  • https://www.youtube.com/watch?v=KMHKbz6QszE
  • https://pravda.if.ua/u-2019-roci-na-dorogi-miscevogo-znachennya-p/

Результат

20 листопада 2018 року Олег Гончарук провів засідання Ради регіонального розвитку Івано-Франківської області. За словами очільника Івано-Франківщини здобутки продемонструвала дорожня галузь, адже на ремонт доріг державного значення було спрямовано 4,2 мільярда гривень державних коштів. Йдеться, зокрема, про 463 км капітально відремонтованих доріг, які з’єднали Івано-Франківщину з Львівською, Чернівецькою та Закарпатською областями. У цьому році розпочато ремонт дороги в напрямку Калуша, Долини та Стрия.

29 листопада 2018 року в Івано-Франківську відбулось засідання постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства. За словами директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури ОДА Володимира Рашкевича, на балансі Служби автомобільних доріг є 1 000,4 кілометра доріг, з них міжнародного значення – 33,1 км, національного значення – 404,8 км, регіонального значення – 384,7 км та територіального значення – 177,8 км. "Цього року основним напрямком ремонту визначено автомобільну дорогу Н-10 Стрий – Мамалига на ділянці Долина – Калуш – Івано-Франківськ, 22 кілометри якої планується відремонтувати. На даний час завершуються роботи по введенню в експлуатацію 31 кілометра відремонтованого дорожнього покриття автомобільних доріг: Н-09 Мукачеве – Львів – 25 км; Р-21 Долина – Хуст – 1 км; Н-10 Стрий – Мамалига – 5 км", - розповів чиновник. Окрім того, продовжуються ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування державного значення, зокрема: Н-10 Стрий – Мамалига на ділянці Івано-Франківськ – Калуш – Долина – границя Львівської області (окремими ділянками), Н-09 Мукачеве – Львів на ділянці Надвірна – Яремче – границя Закарпатської області, Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський, Р-62 Криворівня – Чернівці. Також в поточному році проводяться роботи з будівництва мосту на км 77+397 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-24 Татарів – Кам’янець-Подільський. "В II півріччі цього року підрядними організаціями відремонтовано поточним дрібним ремонтом – 167 км автомобільних доріг загального користування місцевого значення у десяти районах. А саме Богородчанському, Верховинському, Городенківському, Калуському, Коломийському, Косівському, Надвіряннському, Рожнятівському, Снятинському, Тисменицькому районі та Болехівській міській раді", - розповів він. Загалом на поточний дрібний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення в II півріччі було витрачено 4,3 мільйона гривень.

За інформацією Івано-Франківської ОДА від 14 грудня 2018 року звіт голови ОДА про витрачені кошти на ремонт доріг в області відбудеться у січні 2019 року.

1 березня 2019 року голова ОДА відзвітував за роботу за 2018 рік. Крім цього, Олег Гончарук "торкнувся" і теми ремонту доріг (відео).

Звіт голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука відбувся 1 березня 2019 року (відео 29:30-46:30). З детальними підсумками роботи можливо ознайомитись на офіційних веб-сайтах обласної ради та ОДА, де було оприлюднено електронний варіант звіту. На сесії Івано-Франківської обласної ради голова ОДА коротко доповів про результати роботи. Детальна інформація стосовно ремонту доріг в області у 2018 році доступна, обіцянка оримує статус виконаної.