Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Голова депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики

Кулініч пообіцяв допомогти із забезпеченням спортивного екіпірування для спортсменки та для її школи в с. Великі Будища

7 серпня 2018 року народний депутат України Олег Кулініч побувавши з візитом у с. Великі Будища (Диканський район) Полтавська область і пообіцяв вчителю фізкультури школи Великих Будищ, спортсмену - марафонцю Миколі Дащенко допомогти зі спортивним екіпіруванням для учениці, яку він готує до марафону. Дівчині потрібен спеціальний тренувальний костюм, а для організованої при школі секції не вистачає лиж для зимових занять.
Виконано
Сказано 7 серпня 2018 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2119645504982055&id=100008098784689
  • 1
  • 1

Результат

Згідно відповіді від народного депутата України Олега Кулініча від 17 грудня 2018 року стало відомо, що

кошти на спортивне екіпірування в ЗОШ с. Великі Будища на прохання вчителя фізичної культури виділені, спортивне екіпірування вже закуплене і буде передане за місцем призначення до кінця 2018 року.

Згідно відповіді від Великобудищанської ЗОШ щодо допомоги народного депутата України О.Кулініча стало відомо, що була надана матеріальна допомога для придбання спортивного екіпірування Шкаріній Аллі - учениці спортсмена-марафонця М.Дащенка. За сприяння помічника депутата Лелюк Л.І. вже придбано бігові кросівки та бігові штани. Замовлено і очікується надходження: бігової вітрозахисної блузки, куртки, шапочки, бігових літніх - 2 шт, і зимових штанів.