Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Валентиров пообіцяв не голосувати за притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Пономарьова

31 травня 2018 року народний депутат України Сергій Валентиров пообіцяв не голосувати за притягнення до кримінальної відповідальності нардепа Олександра Пономарьова та робити все, щоб голосування не було.
Архів
Сказано 31 травня 2018 р.

Джерело

  • http://www.brd24.com/news/a-66189.html
  • https://www.radiosvoboda.org/a/news/29310791.html
  • https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/hpu-hotuje-novi-podannja-na-nardepiv-ponomarova-koljesnikova-ta-vilkula-2498434.html

Результат

Станом на липень 2019 року в парламент так і не було внесено подання та проголосовано за притягнення до кримінальної відповідальності депутата Пономарьова. Обіцянка отримує статус "архів" через те, що Валентиров не мав змоги волевиявитись через відсутність відповідного подання.

4 жовтня 2018 року за словами очільника Генпрокуратури, подання на притягнення до кримінальної відповідальності депутата з групи Воля народу Олександра Пономарьова буде повернуто на розгляд Верховної Ради попри те, що регламентний комітет у червні відмовився санкціонувати зняття недоторканності з нього. Олександру Пономарьову інкримінують перешкоджання роботі співробітників засобів масової інформації в кулуарах Верховної Ради.