Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань прав людини, деокупації та реінтеграції окупованих територій, нац. меншин і міжнаціональних відносин

Рабінович пообіцяв, що перша п'ятірка кандидатів від його партії буде цілий місяць перед виборами онлайн показувати своє повсякденне життя

26 липня 2018 року народний депутат Вадим Рабінович пообіцяв, що перша п'ятірка кандидатів від його партії буде цілий місяць перед виборами онлайн показувати своє повсякденне життя. "Я, за місяць до виборів, на п'ятірку нашої партії обов'язково одягну ось стрім, та, як ось журналісти ходять. І нехай вони місяць перед виборцями крім туалету кожен день показують, що вони роблять, як живуть, як думають і що їдять." - заявив депутат (відео 12:28 - 12:44).
Не виконано
Сказано 26 липня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=4LAdLWOEEp4
  • https://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2019/wp406pt001f01=919pf7171=393pf72035=0.html

Результат

На позачергових виборах до ВРУ, від політичної сили у першій п'ятірці представлені: Юрій Бойко, Вадим Рабінович, Віктор Медведчук, Наталія Королевська та Сергій Льовочкін.

Станом на 18 липня 2019 року жодного стріму подібної тематики у представників "Опозиційної платформи-За життя" не було, Рабінович також не став знімати відео про своє повсякденне життя.Обіцянка отримує статус "не виконано".