Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв передбачити фінансування програм молодіжного житлового кредитування в усіх районах області

10 липня 2018 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна пообіцяв передбачити фінансування програм молодіжного житлового кредитування в усіх без винятку районах Тернопільської області. "Сподіваюся, що в цьому напрямку підуть нам на зустріч міста обласного значення та 42 об’єднані територіальні громади, які мають можливості співфінансувати й реалізовувати подібні ініціативи", - підсумував він.
Не виконано
Сказано 10 липня 2018 р.

Джерело

  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/162536.htm
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/2704087-golova-ternopilskoi-oda-kaze-so-podav-u-vidstavku-se-minulogo-tizna.html
  • Лист Тернопільської ОДА

Результат

Станом на 22 травня 2019 року, за інформацією Тернопільської ОДА, в обласному бюджеті було передбачено на 2019 рік фінансування кредитування молодіжного будівництва. Проте реалізація проекту здійснюється лише в м. Тернопіль, хоча раніше Степан Барна обіцяв реалізувати проект на усій території Тернопільської області.

Оскільки голова Тернопільської ОДА Степан Барна подав у відставку, і не буде надалі мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - вона отримує статус "не виконано".