Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка має намір привести «Охматдит» до належного стану

22 червня 2018 року голова Львівської ОДА Олег Синютка повідомив про намір привести Охматдит до належного стану. У 2018 році на ремонт «Охматдит» вже передбачені кошти. "Більше того, я скажу, що цього року з обласного бюджету на ремонт Охматдиту передбачені кошти. І я переконаний, що ми крок за кроком приведемо і цей лікувальний заклад до належного стану", - заявив він (відео 12:15-12:44).
Виконано
Сказано 22 червня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=4XtMzWUGBwg
  • https://zaxid.net/na_remont_priymalnogo_viddilennya_lvivskogo_ohmatditu_vitratili_ponad_2_mln_grn_n1466349
  • https://lvivoblrada.gov.ua/news/lvivska-oblasna-rada-vnesla-zmini-do-oblasnogo-byudzhetu-na-2019-rik
  • https://www.unian.ua/politics/10525884-sinyutka-zalishaye-posadu-kerivnika-lvivskoji-oda.html

Результат

25 вересня 2018 року у Львівській обласній клінічній дитячій лікарні «Охматдит» завершили ремонт приймального відділення, який тривав понад рік. Вартість ремонту становить близько 2,3 млн гривень. 2 млн виділили з перерахування субвенцій, а ще 300 тисяч – зібрали завдяки благодійникам, за які придбали меблі та комп’ютерне устаткування.

У 2019 році залишок коштів медичної субвенції, що склався на кінець 2018 року в сумі 39238,8 тис грн, виділили на придбання рентген-діагностичного обладнання для обласної клінічної лікарні, спеціалізованого дитячого медичного центру, лікарні “ОХМАТДИТ”.

22 квітня 2019 року Голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив про відставку з посади голови Львівської ОДА. Оскільки за той час, що він очолював область в обласній клінічній дитячій лікарні «Охматдит» проводили ремонт та виділяли гроші на обладнання, обіцянка отримує статус - виконано.