Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка пообіцяв допомогти громаді Свидниці вирішити проблеми з водопостачанням

22 травня 2018 року голова Львівської ОДА Олег Синютка пообіцяв громаді Свидниці вирішити проблеми з водопостачанням та дорогою. "Так, в мене була минулого року громада зі Свидниці. Там і проблеми з водопостачанням і там проблеми з дорогою, ми їм обіцяли цього (2018) року це зробити, але терміну точного я назвати не можу" - заявив Олег Синютка (відео 12:55-13:20).
Не виконано
Сказано 22 травня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=l-D3WPK9I3Q
  • Лист заступника голови О.О. Стоколос-Вокарчука
  • http://javoriv-rda.gov.ua/zahody-rda/obhovorennya-planu-rozvytku-s-svydnytsya/
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/586-14

Результат

Послуги з водопостачання у с. Свидниця надає ТзОВ "Енергія - Тепловодосервіс". У червня 2017 року під час буревію було пошкоджено лінії електропередач, що призвело до поломки електродвигунів насосів підвищувальної станції. В наслідок цього подача води проводилась з 1 свердловини, якої недостатньо для надання послуг водопостачання в повному обсязі. У липня 2018 року були проведені ремонтні роботи електродвигунів та відновлено водопостачання.

Станом на січень 2019 року в с. Свидниці залишається невирішеною питання забезпечення частини села водопостачанням. На зустрічі з головою Яворівської РДА Ігоря Самардака жителі села винесли на обговорення питання проведення водопостачання в с. Свидниця, а саме доробити четверту частину в селі. Проте, за інформацією Яворівської РДА найближчими роками планується вирішувати питання по завершенню вуличного освітлення, дороги. Водопостачання не входить до даного переліку та в селі водопостачання проведено частково.

Враховуючи, що проблему не вирішено, а Олег Синютка відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", в зв'язку з обранням нового Президента України, не буде надалі мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - вона отримує статус невиконаної.