Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Луценко пообіцяв наприкінці серпня 2018 року повторно внести до Ради подання про зняття недоторканності з Олександра Пономарьова

21 червня 2018 року генеральний прокурор України Юрій Луценко пообіцяв, що наприкінці серпня знову внесе до Верховної Ради подання про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Дмитра Колєснікова, Сергія Дунаєва (всі троє – фракція «Опозиційний блок»), а також Олександра Пономарьова (група «Воля народу»). «Я обов’язково внесу подання по згаданим чотирьом народним депутатам знову до Верховної Ради України. Але враховуючи те, що ваш термін роботи, шановні колеги, добігає кінця перед літніми канікулами, я змушений це зробити лише в кінці серпня», – заявив Юрій Луценко (відео 2:50).
Не виконано
Сказано 21 червня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/pJ8t16_G5xk?t=2m50s

Результат

31 серпня 2018 року у прес-службі Генеральної прокуратури України повідомили, що станом на кінець серпня триває підготовка документів необхідних для внесення до Ради подання про зняття недоторканності з заявлених народних депутатів. Редакцію АП «Слово і Діло» також поінформували про те, що обіцяні подання планується внести восени з початком роботи Верховної Ради.