Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Степанов пообіцяв запустити п’ять відділень невідкладної допомоги у 2018 році

18 травня 2018 року голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов пообіцяв запустити п’ять відділень невідкладної допомоги (emergency department) у 2018 році.
Не виконано
Сказано 18 травня 2018 р.

Джерело

  • 18 травня 2018 року голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов пообіцяв запустити п’ять відділень невідкладної допомоги (emergency department) за прикладом Окнянського району у 2018 році.  Степанов пообіцяв запустити п’ять відділень невідкладної допомоги у 2018 році
  • https://oda.odessa.gov.ua/news/v-odeskij-oblasti-vidkrili-se-odne-viddilenna-ekstrenoi-meddopomogi-z-telemedicinou
  • https://oda.odessa.gov.ua/news/u-maakah-v-odeskij-oblasti-vidkrili-novu-ambulatoriu-ta-viddilenna-ekstrenoi-meddopomogi

Результат

5 жовтня 2018 року В Одеській області відкрито ще одне відділення екстреної меддопомоги з телемедициною. У найближчих планах — відкриття Emergency room в амбулаторії групової практики Маяківської ОТГ та поява Emergency department у Савранській районній лікарні.

27 грудня 2018 року у Маяках в Одеській області відкрили нову амбулаторію та відділення екстреної меддопомоги. Відділення невідкладної допомоги разом із телемедициною успішно працюють також в Окнянській і Болградський центральних районних лікарнях. Всього за рік відкрито 3 замість обіцяних 5 emergency department.