Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка має намір розпочати будівництво сміттєспалювального заводу в 2018 році

23 квітня 2018 року голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що має намір розпочати будівництво сміттєспалювального заводу в 2018 році.
Не виконано
Сказано 23 квітня 2018 р.

Джерело

  • http://loda.gov.ua/news?id=35679
  • https://wz.lviv.ua/article/371834-my-maiemo-pravo-zbuduvaty-smittiepererobnyi-zavod-tilky-za-ievropeiskymy-standartamy
  • https://www.unian.ua/ecology/trash/10437789-budivnictvo-smittyepererobnogo-zavodu-u-lvovi-namagayutsya-zirvati-zmi.html

Результат

Станом на 30 травня 2018 року після досить тривалого пошуку локації на території області місту врешті вдалося відшукати ділянку для будівництва майбутнього сміттєпереробного заводу. Проте — у Львові, поблизу міських очисних споруд.

Станом на 7 лютого 2019 року будівництво першого в Україні сміттєпереробного комплексу так і не почали. Воно має розпочатися у Львові вже навесні 2019 року. Проте ледь не кожен етап реалізації проекту стикається зі спротивом центральної влади. Нещодавно голова Львівської обласної адміністрації Олег Синютка зробив нову спробу зірвати будівництво сміттєпереробного комплексу у Львові. 3 лютого він зустрівся з мешканцями Знесіння – мікрорайону Львова, що розташований за кілометр від майбутнього сміттєпереробного комплексу та заявив, що технологія переробки відходів, яку запроваджує Львів, є неправильною.