Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак пообіцяв добудувати пологовий будинок Хотинської центральної районної лікарні

30 березня 2018 року народний депутат України Максим Бурбак пообіцяв добудувати пологовий будинок (відділення) Хотинської центральної районної лікарні (відео:17:40). «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак фіксація заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 30 березня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=igb1uJ2IIks
  • Лист народного депутата від 27 вересня 2018 року
  • лист

Результат

На початку серпня ми направили запит народному депутату.

У відповіді Максим Бурбак повідомив, що у 2017 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій на капітальний ремонт будівлі Хотинської ЦРЛ було виділено загалом 3 645 тис. грн.

Відповідно до Прикінцевих положень ЗУ «Про Державний бюджет України на 2017 рік» залишки коштів за такою субвенцією на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, зберігаються на рахунках спеціального фонду відповідних місцевих бюджетів для здійснення відповідних витрат з урахуванням їх цільового призначення.

З урахуванням цієї норми закону проведено тендер, в даний час тривають ремонтні роботи, в тому числі пологового відділення Хотинської ЦРЛ. Завершення ремонтних робіт заплановано на 2019 рік.

Станом на червень 2019 року вже закінчені роботи по Муровані стін і перегородок, обшивки стін гіпсокартоном, прокладка електропроводки, воздуховодов, телефонної мережі, встановлення металопластикових вікон, були заштукатурені стіни, облицьовані стіни і підлогу керамічною плиткою та ін.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання