Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мазурчак пообіцяв побудувати Центр захисту тварин у межах Києва

Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак повідомив, що столична влада планує побудувати Центр захисту тварин у межах Києва, що забезпечить збільшення місць для тимчасової перетримки безпритульних тварин. «Зважаючи, що існуючий притулок віддалений від Києва, там відсутня соціальна функція. Коли ми збудуємо Центр захисту тварин у межах Києва, розрахований на утримання 1,5 тис. тварин, він буде під наглядом громадськості. Будь-який киянин зможе прийти і взяти собі собаку під опіку. Ми вже обрали земельну ділянку і сподіваємося, що депутати нас підтримають у питанні виділення її під будівництво притулку для тварин», – зауважив Перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак.
Архів
Сказано 24 листопада 2011 р.

Джерело

  • http://kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=235150
  • Лист Заступника голови Комісії з реорганізації Головного управління екології та охорони природних ресурсів КМДА Г.Давидова від 25 травня 2012 року
  • http://kievcity.gov.ua/administratsija/rozporjadzhennja/308/
  • http://ukranews.com/uk/news/ukraine/2012/06/21/73225

Результат

В червні 2012 року КМДА прийняла розпорядження щодо будівництва в 2012 - 2013 роках Центру захисту тварин на вулиці Автопарковій.

Нагадаємо, що в квітні того ж року Київрада погодила проект відведення земельної ділянки в Дарницькому районі столиці для будівництва центру.

26 березня 2013 року Олександр Мазурчак був відправлений у відставку з посади першого заступника голови КМДА.