Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна пообіцяв створити Регіональні центри підтримки підприємництва

29 листопада 2017 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна пообіцяв створити Регіональні центри підтримки підприємництва, а саме у Чорткові, Бережанах і в Кременці. Основне завдання центру полягає у наданні безкоштовної інформаційно-консультативної підтримки суб’єктам малого та середнього бізнесу та особам, які мають на меті започаткувати власну справу, щодо правил та умов ведення господарської діяльності, можливостей виходу на нові ринки, участі у проектах та програмах міжнародно-технічної допомоги тощо.
Виконано
Сказано 29 листопада 2017 р.

Джерело

  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/147458.htm
  • http://www.oda.te.gov.ua/main/ua/news/detail/147396.htm
  • http://zz.te.ua/stepan-barna-pidpysannya-memorandumu-pro-spivrobitnytstvo-z-nimetsko-ukrajinskym-fondom-tse-potuzhnyj-stymul-dlya-rozvytku-pidpryjemnytstva-oblasti/
  • Лист заступника голови Тернопільської ОДА Вонс Ігоря Васильовича

Результат

18 січня 2018 голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час зустрічі з нагоди підписання Меморандуму про співробітництво у сфері підтримки фінансування та розвитку малого та середнього підприємництва повідомив, що центри підтримки підприємництва функціонують в Бережанах, Кременці та Чорткові як пілотні проекти.

За інформацією Тернопільської ОДА в області триває процес формування системи підтримки малого та середнього бізнесу. Одним з пріоритетів у роботі місцевих органів влади є покращення бізнес клімату, налагодження партнерських відносин між владою та бізнесом, а також розбудова інфраструктури підтримки підприємства в регіоні. Станом на 21 березня 2018 року розроблено концепцію створення регіонального центру підтримки підприємництва та мережі відповідних Центрів у Бережанському, Кременецькому та Чортківському районах області. Ці Центри розпочали функціонувати та на безкоштовній основі надають інформаційно-консультаційну підтримку суб'єктам малого та середнього бізнесу та особам, які хочуть започаткувати власну справу.