Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Дніпра
  • Член політради партії "Українське об'єднання патріотів - "УКРОП"

Філатов обіцяє закінчити ремонт Центрального мосту в 2018 році

28 грудня 2017 року міський голова Дніпра Борис Філатов заявив, що для нього справа честі - закінчити ремонт набережної та ремонт Центрального мосту у 2018 році.
Не виконано
Сказано 28 грудня 2017 р.

Джерело

  • https://day.kyiv.ua/ru/article/podrobnosti/novaya-politicheskaya-naciya-opyt-dnepra
  • https://dpchas.com.ua/dnepropetrovskaya-solyanka/v-dnepre-perekroyut-centralnyy-most-dazhe-dlya-obshchestvennogo
  • https://ua.censor.net.ua/news/3098508/dnipro_yedyne_ukrayinske_misto_de_kapitalnyyi_remont_mosta_roblyat_za_rahunok_munitsypalnogo_byudjetu
  • https://most-dnepr.info/news/society/170519_gorsovete_dnepra_soobshchili.htm
  • https://censor.net.ua/photo_news/3147052/filatov_dosrochno_otkryl_novyyi_most_napomniv_o_spore_s_zelenskim_vyigral_tolko_dnepr_videofotoreportaj

Результат

Станом на 6 червня 2018 року в Дніпрі починають готуватися до ремонту Центрального мосту. У зв'язку з цим буде перекрита половина Центрального мосту, щоб продовжити його реконструкцію.

Станом на 23 листопада 2018 року у Дніпрі триває реконструкція Центрального мосту. Ремонтники працюють на другій частині переправи цілодобово. Попри холоди, роботи тривають за графіком. До 25 грудня рух по мосту відкриють в обох напрямках.

Станом на 4 січня 2019 року ремонт Центрального мосту в Дніпрі - не завершений. Продовжити капітальний ремонт планують в перші місяці весни - в залежності від погодних умов. Зараз рух переправою є в обидві сторони.

7 вересня 2019 року, в Дніпрі після закінчення капітального ремонту відкрили Центральний міст. Відтепер переправа доступна в обидві сторони.