Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Кононенко пообіцяв залучати кошти дорожнього фонду на пішохідний перехід київської траси

28 листопада 2017 року народний депутат України Ігор Кононенко пообіцяв залучати кошти дорожнього фонду на пішохідний перехід київської траси у напрямку до Обухівського "Київського картонно-паперового комбінату". "Обухівський «Київський картонно-паперовий комбінат», куди сьогодні завітав з робочим візитом, ще раз підтвердив мою позицію: ефективний власник - це приватний. Підприємство розвивається, його продукція користується попитом на вітчизняному та іноземному ринках, а керівництво має стратегічне бачення розвитку підприємства. На комбінаті на першому місці - питання безпеки. Дізнався, що на реконструйованій київській трасі підрядник не передбачив пішохідний перехід. Дорога на роботу для двох тисяч працівників стала небезпечною пригодою. З колективом напрацювали можливі варіанти розв’язання цієї проблеми. Будемо залучати кошти дорожнього фонду, який починає працювати з наступного року", - повідомив нардеп на сторінці у мережі Facebook.
Архів
Сказано 28 листопада 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1649744361752480&id=100001507967095
  • https://antikor.com.ua/articles/210843-drugij_strok_igorja_kononenka._ljubij_drug_prezidenta_pochav_peredviborchu_kampaniju

Результат

21 грудня 2017 року стало відомо, що Ігор Кононенко займається ремонтом пішоходного переходу київської траси у напрямку до Обухівського "Київського картонно-паперового комбінату". Обіцянка переміщується в категорію "архівні обіцянки", оскільки Кононенко ремонтує пішохід власними зусиллями, а не коштом дорожнього фонду.