Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Придбати і передати частину устаткування для опікового центру при Київській міській клінічній лікарні № 2 найближчим часом

Перший заступник голови Київської міської держадміністрації Олександр Попов 21 липня 2010 року під час візиту в опіковий центр при Київській міській клінічній лікарні № 2 зазначив, що цей центр дуже важливий з точки зору проведення Євро-2012 і занесений у програму підготовки футбольного чемпіонату. "Саме тому ми повинні мобілізувати всі ресурси й ініціативи, щоб дати своєрідне "друге народження" опіковому центру. Я впевнений, що це абсолютно реально. Ми вирішили придбати частину устаткування вже найближчим часом і передати його цій лікарні", - підкреслив перший заступник голови КМДА.
Виконано
Сказано 21 липня 2010 р.

Джерело

  • http://kiyany.obozrevatel.com/news/2010/7/21/63193.htm
  • Лист заступника начальника Головного управління охорони здоров'я Київської міської державної адміністрації Є. Матюшко
  • http://ua.ukrvideo.com/ukraine/15_volonteriv_podaruvali_kiyivskomu_opikovomu_tsentru_defibrilyator/

Результат

Після відвідування опікового центру КМКЛ №2 Олександром Поповим у 2010 році були здійснені заходи з оснащення і виконання ремонтних робіт в цьому медичному закладі на суму 2,5 млн.грн. У 2011 році на ці ж цілі було витрачено 0,44 млн.грн. Як зазначила заступник начальника Головного управління охорони здоров'я Київської міської державної адміністації Є. Матюшко, станом на 30.05.2012 року опіковий центр готовий до надання екстреної спеціалізованої медичної допомоги учасникам та вболівальникам Чемпіонату Європи з футболу.