Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук пообіцяв провести благоустрій набережної Прута

3 серпня 2017 року міський голова Чернівцій Олексій Каспрук запевнив, що на набережній річки Прут однозначно буде проведений благоустрій (відео 36:03-38:25).
Архів
Сказано 3 серпня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=lTbfYVhuO6U
  • Лист Чернівецької МР від 25 жовтня 2018 року
  • Лист Чернівецької МР від 25 вересня 2019 року
  • https://www.ukrinform.ua/rubric-regions/3065237-verhovnij-sud-skasuvav-ponovlenna-na-posadi-mera-cernivciv.html

Результат

За інформацією Чернівецької міської ради від 25 жовтня 2018 року, роботи з благоустрою набережної річки Прут не відбувались за рахунок міського бюджету в період з серпня 2017 року по жовтень 2018 року.

За інформацією Чернівецької міської ради від 25 вересня 2019 року, наразі відбувається реалізація проєкту Бюджету участі "Чистота ріки Прут - Здорове місто", який спрямований на благоустрій набережної річки Прут. Окрім того, проведено роботи з розчищення лівого берега річки.

Відповідно до Інтегрованої концепції розвитку м. Чернівці до 2030 року планується провести роботи з розбудови міського пляжу, створення кемпінгової стоянки, спортивних майданчиків, велосипедної доріжки на дамбі. Окрім того, планується створити рекреаційно-відпочинкові зони вздовж річки Прут.

17 липня 2020 року Касаційний адміністративний суд скасував рішення судів першої та апеляційної інстанції, яким Чернівецького міського голову поновили на посаді. Таким чином, Олексія Каспрука відсторонено від посади мера Чернівців. Оскільки в Олексія Каспрука більше немає відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки, публікацію перенесено в архів.