Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "ДОВІРА"
  • Член Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг

Єфімов пообіцяв провести капітальний ремонт вулиці Крамправди в смт Ясногірка

6 липня 2016 року народний депутат України Максим Єфімов пообіцяв за кошти на відновлення і розвиток Донбасу провести капітальний ремонт вулиці Крамправди в смт Ясногірка.
Не виконано
Сказано 6 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1774790399433474&id=100007075938125&pnref=story
  • Лист Максима Єфімова від 20 березня 2017 року
  • Лист помічника Максима Єфімова від 6 липня 2017 року
  • лист

Результат

Наприкінці березня у відповіді на наш запит помічник народного депутата Максима Єфімова Ольга Ворощук повідомила, що станом на сьогоднішній день капітальний ремонт вул. Крамправди не завершено. Розроблена проектно-кошторисна документація. Найближчим часом планується проведення тендерної процедури закупівлі послуг та визначення підрядника. Вартість капітального ремонту автодороги (згідно ПКД) становить близько 5 мільйонів гривень.

У червні 2018 року ми направили запит народному депутату.

Згідно наданої відповіді помічником нардепа стало відомо, що в період з березня 2017 року по теперішній час капітальний ремонт вулиці Крамправди не проведений через неактуальність вказаних даних, що були закладені в проектно-кошторисній документації (ціни на матеріальні ресурси, що закладені в ПКД не відповідають актуальним цінам на сьогоднішній день, а також невідповідність заробітних плат). Наразі, замовником здійснено коригування проектно-кошторисної документації. У липні 2018 року очікується отримання позитивного експертного звіту по проекту від ДП "Державний науково-дослідний та проектно-вишукувальний інститут "НДІпроектреконструкція".

22 січня 2019 роки ми отримали інформацію від помічника народного депутата, про те що питання ремонту дороги по Крамправди зараз знаходиться на розгляді Європейського інвестиційного банку у якого є Надзвичайна кредитна програма відновлення України.

Обіцянка отримує статус "не виконано". Однак статус обіцянки може бути змінено, якщо до кінця каденції ВРУ 8-го скликання Максим Єфімов доб'ється проведення ремонту дороги.