Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Микитась запевнив, що реконструює водогони

11 червня 2016 року кандидат в народні депутати України Максим Микитась в своїй передвиборній програмі запевнив, що реконструює водогони
Виконано
Сказано 13 червня 2016 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=914&pf7201=14876
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=914&pf7201=14876
  • http://panorama.cn.ua/content/maksim-mikitas-u-ripkakh-bude-vodogi/

Результат

Обіцянка отримує статус "виконано". Максим Микитась сприяв вирішенню питання реконструкції водогону. В нардепа немає ані законодавчих ініціатив, ані депутатських звернень з цієї проблеми. Аналітиками "Слово і Діло" не було знайдено додаткових підтверджень вирішенню такої проблеми.

8 лютого 2019 року стало відомо, що за сприяння Максима Микитася буде реалізовано будівництво водогону до житлового масиву в Ріпках. Ця ідея отримала необхідні кошти.

Новий водогін, за проектними розрахунками, зможе забезпечити якісною питною водою понад 1100 людей. Буде завдовжки 4760 м, він з’єднає наявний на території житлового масиву «Ріпки-1» водогін із системою водопостачання селища. Окрім того, проектанти передбачили можливість установлення 10 пожежних гідрантів як додаткових протипожежних чинників.

Торік проект пройшов усі стадії узгодження і вже вийшов на етап оголошення тендеру. Будівництво вже б мало розпочатися, але виникли нюанси.Нині проектно-кошторисна документація проходить коригування, – розповідає голова. – Вона зараз знову на експертизі. Причина в тому, що водогін має пройти поруч із охоронною зоною залізничної колії. Як тільки внесуть коригування – проект піде на тендер».

Відповідно до документації, окрім земельних робіт, тут укладуть трубопровід із поліетиленових труб 110 мм із гідравлічним випробуванням, здійснять врізання в наявну мережу, облаштують круглі колодязі зі збірного залізобетону, встановлять пожежні гідранти. Також проектом передбачена лабораторна перевірка якості питної води.