Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка заявив, що велодоріжки в області обов'язково будуть

27 липня 2017 року голова Львівської ОДА Олег Синютка заявив, що на території області з'являться велодоріжки (відео 30:25-31:28).
Виконано
Сказано 27 липня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=5hNbY362t-A
  • Лист Львівської ОДА

Результат

У 2018 році було виготовлено проектно-кошторисну документацію на будівництва велодоріжки від смт Славське до с. Волосянка, протяжність буде становити 6,8 кілометра, з облаштуванням стартової та фінішної локації. В рамках будівництва зазначеної велодоріжки буде розроблено велоквест, збудовано велотрасу вздовж гори Погар. Окрім цього, на території Яворівського району Львівської області передбачено знакування 110 кілометрів велосипедного маршруту та створення туристичної інфраструктури вздовж Розточанського велосипедного маршруту збудувати 14 альтанок зі станціями обслуговування велосипедів. У Львівській області були заплановані заходи, щодо популяризації велоспорту та велопрогулянок. Фінансування відбувається за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

Відповідно інформації наданою Львівською ОДА від 14 травня 2019 року, з липня 2017 року по травень 2019 року облаштовано велодоріжки в смт Брюховичі по вул. Львівська - протяжність становить 400 метрів, від вул. Замарстинівської до смт Брюховичі - протяжністю в 5 кілометрів.

Оскільки у Львівській області з'явились велодоріжки та вжито заходів для будівництва та розбудови нових велодоріжок в регіоні - обіцянка виконана.