Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук заявив, що не допустить жодного блокування чи силового рішення стосовно Бурштинської ТЕС

14 червня 2017 року голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук заявив, що поки він знаходиться на посаді керівника ОДА жодного блокування чи силового рішення стосовно Бурштинської ТЕС не буде (відео 02:50-3:15).
Виконано
Сказано 14 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=M8duGD3SLsk
  • https://westnews.com.ua/ya-ne-dozvolyu-zhodnogo-blokuvannya-i-silovogo-virishennya-goncharuk-pro-situatsiyu-navkolo-burshtinskoyi-tes-video/
  • http://www.if.gov.ua/news/obgovoreno-pitannya-problematiki-socialno-trudovih-vidnosin-na-kombinati-sportivnih-sporud-profkomu-burshtinskoyi-tes
  • Лист Івано-Франківської ОДА

Результат

Станом на 16 травня 2019 року випадків щодо блокування роботи Бурштинської ТЕС з червня по травень 2019 року не зазначено.

24 січня 2018 року під головуванням керівника апарату облдержадміністрації Романа Маланія відбулося засідання робочої групи щодо врегулювання проблематики соціально-трудових відносин на відокремленому підрозділі "Бурштинська теплова електрична станція" ПАТ "ДТЕК Західенерго". Голова профкому Бурштинської ТЕС Руслан Карвацький повідомив, що станом на перше січня 2018 року погашено заборгованість по заробітній платі за листопад-грудень 2017 року (працівникам «Комбінату спортивних споруд» профкому Бурштинської ТЕС у розмірі 235 тис. гривень).

Відповідно до листа Івано-Франківської ОДА від 16 травня 2019 року, до них не надходило жодних повідомлень про блокування і зіткненнях щодо Бурштинської ТЕС. З огляду на те, що була створена робоча група при Івано-Франківській ОДА, щодо врегулювання конфліктів всередині підприємства - обіцянка отримує статус виконаної.