Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Барна має намір уніфікувати всі архівні матеріали на території області

13 липня 2017 року голова Тернопільської ОДА Степан Барна повідомив про намір уніфікувати в одному місці всі архівні матеріали на території області, що складають приблизно 1,5 млн одиниць (відео 0:35-01:08).
Виконано
Сказано 13 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=usEBa3WgVOg
  • Лист заступника голови Тернопільської ОДА Валова Олега Володимировича
  • https://www.youtube.com/watch?v=P3NVtMhEDEk
  • Лист Тернопільської ОДА

Результат

У 2017 році проект з завершення будівництва Державного архіву не реалізовано у зв'язку з відсутністю фінансування даного об'єкта, однак основні будівельні роботи завершені. Станом на 19 грудня 2017 року для завершення будівництва та здачі об'єкта в експлуатацію потрібно 26 млн грн. Завершення нового приміщення державного архіву планується у 2018 році.

Станом на 26 вересня 2018 року переїзд державного архіву Тернопільської області триває. "Я думаю до кінця року можна спокійно всі питання включно з технічним переоснащенням, будівельною частиною завершити", - зазначив Степан Барна (відео).

Станом на 1 лютого 2019 року будівельні роботи в архіві завершено. Тривають пусконалагоджувальні роботи з встановлення стелажного обладнання та роботи ліфтів. Держархівом проведено роботи по уніфікації та переведення архівних матеріалів до приміщень архіву. В архіві перебуває 777906 одиниць зберіганні та 39710 книг та брошур бібліотечного фонду. Обіцянка отримує статус виконаної.