Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Князєв пообіцяв реконструювати та обладнати 20 відділень поліції сучасними комп'ютерними системами

13 липня 2017 року голова Національної поліції України Сергій Князєв пообіцяв реконструювати та обладнати 20 відділень поліції сучасними комп'ютерними системами. Також кожне відділення в рамках проекту отримає додаткові автомобілі. Проект «Підтримка реформи поліції в Україні» заплановано запустити в Київській, Харківській і Львівській області.
Виконано
Сказано 13 липня 2017 р.

Джерело

  • https://m.censor.net.ua/resonance/447636/sergeyi_knyazev_my_sozdaem_takticheskuyu_politsiyu_odna_iz_osnovnyh_zadach_dlya_nih_borba_s_ulichnoyi
  • Лист Національної поліції України від 16 листопада 2018 року
  • https://mvs.gov.ua/ua/news/19451_U_Nacpolicii_prezentuvali_rezultati_proektu_z_onovlennya_20_viddiliv_policii.htm

Результат

Відповідно до листа Національної поліції України від 16 листопада 2018 року, в рамках проекту проведено ремонтні роботи (реконструкцію) у приміщеннях шести підрозділів ГУНП в Київській області, семи підрозділів ГУНП у Львівській області та семи підрозділів ГУНП в Харківській області. Також в указаних відділах виконавцем проекту (ЮНОПС) протягом грудня 2018 року – січня 2019 року заплановано встановлення комп'ютерного обладнання. Термін реалізації проекту 6 листопада 2018 року МЕРТ було продовжено до 26.03.2019.

27 березня 2019 року у Нацполіції презентували результати проекту з оновлення 20 відділів поліції. Відділи були реконструйовані до європейських стандартів у рамках проекту Європейського Союзу «Підтримка реформи поліції в Україні». Вони розташовані у трьох областях: Київській, Львівській і Харківській.

У рамках проекту до оновлених відділів та відділень передані 30 сучасних транспортних засобів – 10 мікроавтобусів та 20 автомобілів. Понад 400 поліцейських пройшли навчання, аби якісно надавати допомогу людям. Серед них – 60 тренерів, які навчатимуть інших поліцейських. Кожен відділ оснащений сучасною комп’ютерною технікою, обладнанням зв’язку.