Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Кропивницького

Райкович пообіцяв й надалі будувати соціальне житло за кошти міського бюджету

6 липня 2017 року міський голова Кропивницького Андрій Райкович перевіряючи хід будівництва першого в місті багатоквартирного житлового будинку, що будується за кошти міського бюджету запевнив, що такий об'єкт не є останнім та в майбутньому будівництво житла для мешканців, лікарів та вчителів продовжать.
Виконано
Сказано 6 липня 2017 р.

Джерело

  • http://www.kr-rada.gov.ua/news/bagatokvartirniy-zhitloviy-budinok-za-koshti-miskogo-byudzhetu-budutsya-u-kropivnitskomu-vidrazu-z-uteplennyam.html
  • https://www.facebook.com/andriy.raykovich/videos/679484635739956/
  • https://kr.depo.ua/ukr/kr/u-kropivnitskomu-v-obitsyani-termini-ne-zdali-byudzhetnu-novobudovu-20190701987310
  • https://dostyp.com.ua/novini/zvit-mis-kogho-gholovi-kropivnits-kogho-zdobutki-pierspiektivi-ta-probliemi-fotorieportazh-2

Результат

17 липня 2018 року, в рамках робочої поїздки міський голова Кропивницького Андрій Райкович проінспектував хід будівельних робіт багатоквартирного житлового будинку по вулиці Генерала Жадова. Очільник міста відзначив, що рівень готовності об’єкта в межах 85%, а його здача і введення в експлуатацію запланована на кінець поточного року.

Станом на 1 липня 2019 року у Кропивницькому в обіцяні терміни не здали "бюджетну" новобудову. Посадовцям доручили підготувати перевірку об'єкта з керівником будівельної організації.

У своєму щорічному звіті Андрій Райкович повідомив про завершення будівництва багатоповерхівки по вул. Генерала Жадова. Ордери отримали містяни, які стояли в черзі на житло та лікарі.