Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук має намір завершити будівництво басейну 27-ї школи до кінця 2018 року

13 травня 2017 року міський голова Чернівців Олексій Каспрук повідомив про намір завершити будівництво басейну у 27-й школі до кінця 2018 року (відео 00:05-00:55).
Архів
Сказано 13 травня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=oAjyDVwUzBE
  • http://www.vsemisto.info/chernivtsilife/13229-shkola-27-u-chernvtsiakh-mozhe-otrimati-basein-do-kntsia-nastupnogo-roku
  • http://acc.cv.ua/news/chernivtsi/chernivci---bez-miskogo-golovi-deputati-pripinili-povnovazhennya-oleksiya-kaspruka-34467

Результат

2 листопада 2017 року федерація плавання представила проект басейну в школі №27. Зараз проект проходить експертизу. Як тільки процес проходження експертизи закінчиться, будуть оголошувати тендер. На будівництво басейну передбачені кошти з міського бюджету та кошти фонду НЕФКО. Про це повідомив міський голова Олексій Каспрук.

26 липня 2018 року депутати міської ради припинили повноваження Олексія Каспрука на посаді Чернівецького міського голови. Виконувачем обов'язків став секретар міської ради Василь Продан, який і ініціював відставку мера. "Жодних юридичних підстав немає... я як кістка у горлі депутатів", - сказав Олексій Каспрук. У зв'язку з цим, обіцянки, які були у процесі виконання міського голови переносяться до архівних через дострокове припинення його повноважень та неможливість їх реалізації.