Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Синютка запевнив, що жодна лікарня Львівщини не буде закрита

12 червня 2017 року голова Львівської ОДА Олег Синютка запевнив, що поки він знаходиться на посаді жодна лікарня Львівщини не закриється (відео 12:45-13:30).
Не виконано
Сказано 12 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=gwOjCF-I-X0
  • http://wz.lviv.ua/life/203534-na-interesy-patsiientiv-nikhto-ne-zvazhaie
  • Лист Львівської ОДА

Результат

Головний лікар Львівської обласної клінічної лікарні Михайло Гичка повідомив, що з 1 вересня 2017 року пологове відділення Львівської обласної лікарні закривають на капітальний ремонт. У приміщеннях планують провести масштабну реконструкцію та завезти новітнє обладнання. Відтак у місті залишається функціонувати лише Міський комунальний клінічний пологовий будинок № 1 на Мечникова та пологовий будинок 3-ї міської лікарні на Раппопорта.

У інформації наданою Львівської ОДА від 14 травня 2019 року, зазначається про впорядкування мережі закладів охорони здоров'я, а саме проведення реорганізації шляхом об'єднання Львівського шкірно-венеричного диспансеру з Львівським обласним комунальним шкірно-венеричним диспансером; Львівського протитуберкульозного диспансеру з Львівською обласною лікарнею позалегеневого туберкульозу; Самбірського протитуберкульозного диспансеру з Старосамбірським протитуберкульозним диспансером, було прийнято рішення про реорганізацію Тулиголівської туберкульозної лікарні. Також приймалось рішення "Про реорганізацію служби здоров'я" в частині об'єднання трьох закладів охорони здоров'я. Було ліквідовано "Дорожню станцію переливання крові "Львівська залізниця".

Відповідно до вище зазначеної інформації, в період перебування на посаді голови Львівської ОДА Олега Синютки, шляхом об'єднання та ліквідації припинили своє існування низька лікарень та закладів охорони здоров'я - обіцянка є невиконаною.