Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Семенуха пообіцяв робити все можливе, щоб у 2018 році держава більше виробляла та модернізувала військову техніку на харківському заводі

2 червня 2017 року народний депутат Роман Семенуха пообіцяв робити все можливе, щоб у 2018 році держава більше виробляла та модернізувала військову техніку на харківському заводі імені Малишева. На думку нардепа, це стане можливим за рахунок парламентського та цивільного контролю над оборонним бюджетом країни. Варто додати, завод імені В.О. Малишева виробляє сучасні танки, та модернізує існуючу техніку. Завод наразі забезпечує роботою більше чотирьох тисяч харків'ян та входить до складу Оборонпрому. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 2 червня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/SemenukhaRoman/posts/1919515484996500

Результат

Дана обіцянка народного депутата України Романа Семенухи переноситься в категорію "архів" через те, що оприлюднена заява не входить до компетенції народного депутата та відсутній об'єктивний механізм перевірки вказаної обіцянки.