Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук пообіцяв виділити мільйон гривень для будівництва школи у селі Чорний Потік

1 червня 2017 року голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук пообіцяв у поточному році додатково виділити мільйон гривень для будівництва школи у селі Чорний Потік Надвірнянського району. Йдеться про співфінансування з обласного бюджету 700 тис. грн та з районного - 300 тис. грн.
Виконано
Сказано 1 червня 2017 р.

Джерело

  • http://www.if.gov.ua/news/oleg-goncharuk-u-potochnomu-roci-bude-dodatkovo-vidileno-odin-miljon-griven-dlya-budivnictva-shkoli-u-seli-chornij-potik
  • Лист заступника голови Івано-Франківської ОДА Ігоря Пасічняка
  • Лист заступника голови ОДА Ярослава Паранюка

Результат

Рішеннями обласної ради від 10.03.2017 року передбачена субвенція з обласного бюджету на фінансування об'єкта "Реконструкція ЗОШ з будівництвом корпусу на 14 класів в розмірі 580 тис. грн .

Рішенням обласної ради від 30.06.2017 року передбачено фінансування об'єкту "Капітальний ремонт ЗОШ в с. Чорний Потік" в сумі 299 тис. грн. Для здійснення реконструкції об'єкта залучені державні кошти в сумі 200 тис. Грн.

Всього для будівництва школи в селі Чорний Потік було виділено 580 тис. грн коштів обласного бюджету і 299 тис. грн субвенцій з місцевого бюджету. Беручи до уваги те, що Надвірнянському районному бюджету направлено 200 тис. грн державних коштів на добудову закладу, загальна сума становить 1 млн 80 тис. гривень і обіцянка отримує статус виконано.