Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук запевнив, що область засвоїть всі кошти виділені урядом на ремонт доріг

11 квітня 2017 року голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук запевнив, що область засвоїть всі кошти виділені урядом на ремонт доріг. За його словами область вже має 500 мільйонів гривень на ремонт доріг державного значення, та ще один мільярд гривень буде виділено урядом найближчим часом.
Архів
Сказано 11 квітня 2017 р.

Джерело

  • http://www.0342.ua/news/1615138
  • http://www.if.gov.ua/news/vidbulosya-zasidannya-koordinacijnoyi-radi-proektu-yevrokarpatska-iniciativa
  • http://www.if.gov.ua/news/ponad-80-mln-grn-derzhavnogo-fondu-regionalnogo-rozvitku-cogorich-spryamuyut-na-budivnictvo-dorig-prikarpattya
  • Лист заступника Голови ОДА Марії Савки

Результат

6 травня 2017 року очільник Прикарпаття проінформував про додаткове джерело фінансування ремонту доріг, а саме, спрямування на дорожні роботи 50 відсотків від перевиконання планових надходжень митних платежів. Очікується, що сума від митних зборів у 2017 році складе близько 900 млн гривень.

19 травня 2017 року перший заступник голови облдержадміністрації Марія Савка повідомила, що у 2017 році на реалізацію інвестиційних програм і проектів Державного фонду регіонального розвитку, що мають на меті розвиток спортивної інфраструктури та енергоефективності державних і комунальних навчальних та медичних закладів, передбачається 150 млн грн. З них 83 млн грн буде спрямовано на пріоритетний напрямок роботи обласної влади – будівництво та реконструкцію автомобільних доріг.

У 2017 році на об'єкти будівництва, капітального та поточного ремонту автомобільних доріг загального користування області виділено кошти в сумі 811 млн грн. Протягом цього періоду ремонтно-будівельні роботи проводились на автомобільних дорогах загального користування державного значення (список додається). До кінця бюджетного року кошти, виділені на ці цілі, заплановано освоїти в повному обсязі. Зважаючи на те, що планувалось витратити 1,5 млрд гривень, але по факту було отримано та витрачено 811 млн, обіцянка переноситься в архів.