Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бурбак заявив, що «Народний фронт» ініціюватиме рішення про кадрове оновлення НКРЕКП, якщо не буде відмінена абонплата за підключення до системи газопостачання

3 квітня 2017 року народний депутат України Максим Бурбак заявив, що фракція «Народного фронту» ініціюватиме рішення про повне кадрове оновлення Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, якщо не буде відмінена щомісячна абонентська плата за підключення до системи газопостачання (відео: 00:55).
Архів
Сказано 3 квітня 2017 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=18s1fsxBssk
  • http://www.epravda.com.ua/news/2017/03/29/623184/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=11499
  • https://www.slovoidilo.ua/2017/04/10/novyna/ekonomika/nkrekp-skasuvala-rishennya-pro-zaprovadzhennya-abonplaty-haz

Результат

4 квітня 2017 року Верховна Рада голосувала за запрошення на пленарне засідання Верховної Ради України Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Вовка Д.В. Фракція «народного фронту» 17-ти голосами не підтримала дане рішення. Максим Бурбак голосував за.

10 квітня 2017 року НКРЕКП скасувала рішення про запровадження абонентської плати за газ.

ВИСНОВОК: Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг відмінила прийняте рішення, яке зобов'язувало населення сплачувати абонентську плату за газ, тому умова за якої обіцянка може отримати відповідний статус не була дотримана. Обіцянка переноситься в категорія "архівні обіцянки".