Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської групи "За майбутнє"
  • Член комітету ВРУ з питань аграрної та земельної політики

Юрчишин сприятиме в 2017 році у відновленні дороги та в проведенні благоустрія вулиці Сергія Муравського в Хмільнику

8 березня 2017 року народний депутат України Петро Юрчишин пообіцяв в цьому році відновити дорогу та провести благоустрій вулиці Сергія Муравського в Хмільнику, названої на честь 22-річного юнака, який віддав життя на захист Батьківщини. «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Виконано
Сказано 8 березня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/YurchyshynPV/posts/1342265549165694
  • http://region.unn.ua/uk/news/114764-n-3328
  • 2

Результат

В квітні 2017 року виконавчий комітет Хмільницької міської ради затвердив перелік вулиць міста, на дорогах яких буде проводитися поточний (ямковий) ремонт. До вказаного переліку увійшла вулиця Сергія Муравського, а ремонт має бути проведено вже в цьому році.

15 грудня 2017 року з листа Хмільницької міськради Вінницької області стало відово, що за сприяння народного депутата України Юрчишина П.В за рахунок міськбюджету в розмірі 218 772 тис грн проводяться роботи з ремонту тротуару цієї вулиці, які будуть завершені в 2018 році. В цільовій програмі "Утримання дорожнього господарства м. Хмільника", що стосується благоустрою по вул.Муравського, передбачені на 2018 рік заходи: капітальний ремонт підпірної стінки та капітальному ремонту дороги в зазначених сумах.