Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Савченко пообіцяла, що як тільки вона проходитиме "детектор брехні", то розповість хто з представників нинішньої влади винний у збройних сутичках під час Майдану

15 березня 2018 року народний депутат України Надія Савченко пообіцяла, що як тільки вона проходитиме "детектор брехні", то розповість хто з представників нинішньої влади винний у збройних сутичках під час Майдану. Зокрема, вона повідомить хто привозив людей-снайперів та зброю (відео 18:36-21:04).
Не виконано
Сказано 16 березня 2018 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=TVP-sVd4oo8
  • https://24tv.ua/savchenko_rozpovila_pro_shho_u_neyi_zapituvali_na_poligrafi_n954615
  • https://www.facebook.com/Savchenko.Nadiia/posts/1634660543297906

Результат

18 квітня Савченко пройшла "детектор брехні". Перевірка на поліграфі тривала понад 6 годин. Як розповіла Надія Савченко у неї запитували, зокрема, чи збиралася вона добивати автоматами народних депутатів у парламенті після здійснення терористичного акту. Невдовзі, сестра Надії Савченко Віра розповіла більш детально про перевірку. Вона уточнила, що при допиті на детекторі брехні її сестрі так і не поставили запитання сторони захисту – тільки сторони обвинувачення.

Враховуючи, що Надія Савченко так і не розповіла хто з представників нинішньої влади винний у збройних сутичках під час Майдану, обіцянка отримує статус "не виконано".