Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Петренко пообіцяв сприяти будівництву нового басейну в Черкасах

31 січня 2017 року народний депутат України Олег Петренко пообіцяв сприяти будівництву нового сучасного басейну в Черкасах. Початок робіт заплановано на 2017 рік.
Архів
Сказано 31 січня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/petrenko.oleh/posts/650324105152658?pnref=story
  • 1
  • 1

Результат

З відповіді від 13 грудня 2018 року стало відомо, що управлінням на 2019 рік розроблено та подано на оцінювання проект регіонального розвитку “Будівництво басейну критого для плавання обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву по вул. Пастерівська, 102 в м. Черкаси” (загальна кошторисна вартість проекту становить 107 млн 807 тис. грн, строк реалізації проекту -2 роки (2019-2020 роки).

Станом на грудень 2018 року зазначений проект будівництва басейну в м. Черкаси не було реалізовано, оскільки очікуються результати оцінювання регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору; інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можугь реалізовуватися за кошти ДФРР та відповідно станом на початок грудня 2018 року кошти з державного бюджету України на реалізацію зазначеного проекту не надходили.

Міськрада повідомила, що народний депутат Олег Петренко сприяє реалізації вищезазначеного проекту в межах своїх повноважень.

Обіцянка переноситься в розділ "архів", оскільки басейн не може бути побудовано найближчим часом через брак коштів та очікування висновку оціночної комісії. Але як зазначили, депутат все ж таки сприяє зі свого боку реалізації цього проекту поступово.