Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Поляков обіцяє домогтися покарання мера Христинівки Наконечного за бійку в кафе

26 січня 2017 року народний депутат України Максим Поляков пообіцяв зробити все можливе, щоб мер Христинівки Микола Наконечний був притягнутий до відповідальності за побиття поліцейського в караоке-барі «Йо-Майо». «СЛОВО І ДІЛО» ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата Максима Полякова, однак її фіксація необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Не виконано
Сказано 26 січня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/polyakovma/posts/1654553371225403?pnref=story
  • http://pro-vincia.com.ua/novini/news_krimnal/27856-mer-hristinvki-nakonechniy-zastupayuchis-za-brata-z-skladnoyu-reputacyeyu-vdariv-polceyskogo-vdeo.html
  • https://www.facebook.com/polyakovma/posts/1655458947801512?pnref=story
  • http://newsvideo.su/video/6007341
  • http://khrystynivka.ck.ua/
  • Лист заступника начальника Христинівського відділення поліції від 11 травня 2017
  • Лист начальника СУ ГУ Національної поліції в Черкаській області від 15 травня 2017 року

Результат

27 січня 2017 року Максим Поляков подав до головного управління національної поліції Черкаської області заяву про злочин, скоєний міським головою Христинівки Миколою Наконечним та його родичем.

30 січня 2017 року стало відомо, що кримінальні провадження щодо вказаного інциденту перебуває на розгляді в Уманському відділу поліції головного управління Національної поліції в Черкаській області. В той же час, сам мер Наконечний заявляє, що опубліковане відео з кафе є монтажем та називає звинувачення на його адресу політичною провокацією (відео).

В листі від 11 травня 2017 року заступник начальника Христинівського відділення поліції Олександр Гуральник повідомив, що 26 січня за заявою старшого лейтенанта поліції Сергія Шумка було відкрито кримінальне провадження за статтею умисне легке тілесне ушкодження, спричиненого йому міським головою Миколою Наконечним.

В своєму листі від 15 травня начальник ГУ Національної поліції в Черкаській області Валентин Кожухівський повідомив, що в травні має бути вручено обвинувальний акт за бійку в караоке-барі «Йо-Майо» брату мера Христинівки Василю Наконечному.

Станом на 15 травня 2017 року Микола Наконечний продовжує займати посаду мера міста Христинівка.

ВИСНОВОК: мер Христинівки Микола Наконечний не був притягнутий до відповідальності за бійку в караоке-барі «Йо-Майо».