Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Євлахов пообіцяв допомогти вирішити проблему освітлення вулиць у Новгород-Сіверському

17 січня 2017 року народний депутат України Анатолій Євлахов пообіцяв допомогти вирішити проблему освітлення вулиць у Новгород-Сіверському. “СЛОВО І ДІЛО” ЗВЕРТАЄ ВАШУ УВАГУ! Виконання цієї обіцянки не належить до компетенції народного депутата України, однак фіксація цієї заяви необхідна для зваженої характеристики поведінки персони у публічному просторі.
Архів
Сказано 17 січня 2017 р.

Джерело

  • http://yevlahov.org/sitenews/2473
  • лист Новгород-Сіверської міської ради №03-14/937 від 28 квітня 2017 року
  • http://yevlahov.org/sitenews/8092
  • http://dgkg.cg.gov.ua/index.php?id=276992&tp=0
  • https://m.gorod.cn.ua/news_97467.html
  • лист

Результат

Відповідно до листа Новгород-Сіверської міської ради в квітні 2017 року стало відомо, що за сприяння Анатолія Євлахова наразі готується проектно-кошторисна документація на реконструкцію вуличного освітлення у центральній частині міста.

Пізніше, на сайті міськради повідомили, що завдяки Євлахову будівництво мереж 0,4 КВт вуличного освітлення по вулиці Шевченка розпочато. Нова мережа, яка йде від перехрестя вулиць Успенської і Шевченка в бік виїзду з міста до АЗС запрацювала вже в грудні 2017 року. На цій ділянці було встановлено 25 нових електричних стовпів.

Наприкінці року міський голова Олег Бондаренко повідомив, що у 2018 році заплановано продовження виконання даних робіт, а також будівництво такої мережі по вулиці та площі Князя Ігоря. Зазначимо, саме депутат залучив кошти з державного бюджету для проведення вказаних робіт.

Сам же парламентарій заявив, що сучасне освітлення вартістю понад 700 тисяч гривень буде побудоване в місті Новгород-Сіверський на ділянках доріг, які визначив виконком.

У листопаді стало відомо про завершення реконструкції вуличного освітлення по вулиці Шевченка. Кошти було виділено з Державного бюджету у вигляді субвенції.

На наш запит депутат відповів 17 грудня 2018 року, де повідомив, що на сьогоднішній день, роботи по освітленню ведуться і далі, на поточний момент все документація та кошториси вже готові, а також завдяки клопотання Анатолія Євлахова в бюджет були направлені додаткові субвенції в розмірі 582 тисяч гривень, частина з яких піде і на монтаж освітлення вулиць.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання