Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Каспрук пообіцяв запровадити електронний квиток

22 листопада 2015 року кандидат на посаду міського голови Чернівців Олексій Каспрук у своїй передвиборній програмі пообіцяв забезпечити перехід на електронний квиток.
Архів
Сказано 22 листопада 2015 р.

Джерело

  • http://chernivtsy.eu/portal/vyborcha-programa-oleksiya-kaspruka-na-vyborah-u-zhovtni-2015-roku
  • http://chernivtsy.eu/portal/4/miska-rada-vystupyla-za-zaprovadzhennya-avtomatyzovanoyi-systemy-oplaty-proyizdu-v-miskomu-pasazhyrskomu-transporti-91224.html
  • http://city.cv.ua/portal/4/chernivchan-zaklykayut-doluchytysya-do-obgovorennya-programy-vprovadzhennya-elektronnogo-kvytka-108743.html
  • https://www.facebook.com/oleksii.kaspruk/posts/811129382423905
  • http://acc.cv.ua/news/chernivtsi/chernivci---bez-miskogo-golovi-deputati-pripinili-povnovazhennya-oleksiya-kaspruka-34467

Результат

28 жовтня 2016 року депутатський корпус Чернівецької міської ради підтримав рішення стосовно законопроектів спрямованих на впровадження автоматизованої системи оплати проїзду в міському пасажирському транспорті.

Програма впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в громадському пасажирському транспорті в м. Чернівці внесена на розгляд міської ради у листопаді 2017 року та оприлюднена на сайті Чернівецької міської ради для обговорення. Впровадження даної програми дозволить вже до кінця 2018 року придбати серверне обладнання та відповідне програмне забезпечення, а також 60 мобільних валідаторів для кондукторів та 66 стаціонарних валідаторів, які будуть встановленні в комунальному громадському транспорті.

30 травня 2018 року міська влада підписала з Ощадбанк, Visa та Агенцією «Спільні зусилля» документ який дає старт впровадженню електронного квитка. "Впродовж трьох місяців маємо запровадити електронний квиток в комунальному транспорті", - заявив мер.

26 липня 2018 року депутати міської ради припинили повноваження Олексія Каспрука на посаді Чернівецького міського голови. Виконувачем обов'язків став секретар міської ради Василь Продан, який і ініціював відставку мера. "Жодних юридичних підстав немає... я як кістка у горлі депутатів", - сказав Олексій Каспрук. У зв'язку з цим, обіцянки, які були у процесі виконання міського голови переносяться до архівних через дострокове припинення його повноважень та неможливість їх реалізації.