Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мельник планує створити центр сприяння по залученню інвестицій і центр підтримки підприємництва

Кандидат на пост мера міста Хмельницького Сергій Мельник у своїй передвиборчій програмі пообіцяв створити центр сприяння по залученню інвестицій і центр підтримки підприємництва.
Архів
Сказано 19 жовтня 2010 р.

Джерело

  • Предвыборная программа Сергея Мельника
  • Лист Л. Черевченко, керуючої справами виконкому Хмельницької МР від 27 липня 2012 року
  • Лист заступника Хмельницького міського голови О.Віннікова
  • http://www.khmelnytsky.com/index.php?option=com_content&view=article&id=20284:-2013-&catid=217:2010-05-19-06-16-47&Itemid=538

Результат

Як повідомили 19 квітня 2013 року у Хмельницькій міській раді, питання про створення центру сприяння залученню інвестицій на даний час не розглядається. Функції по налагодженню співпраці з потенційними інвесторами покладено на відділ інвестицій та енергозбереження департаменту економіки міської ради, який співпрацює з Регіональним центром з інвестицій та розвитку. У 2013 році виготовлено Довідник інвестора м. Хмельницького, який містить інформацію про інвестиційні пріоритети міста, інфраструктуру, промисловий потенціал, вільні виробничі площі, офісні приміщення, земельні ділянки, комерційні пропозиції ріелторських компаній. Оновлено Інвестиційний паспорт та експортний каталог підприємств міста. Презентаційну продукцію та інвестиційні пропозиції міста направлено представникам 50-ти іноземних посольств та дипломатичних місій в Україні, надано делегаціям міст-побратимів, учасникам різнопланових семінарів та зустрічей.