Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мартовицький пообіцяв відремонтувати та оснастити медустаткуванням дві палати в Павлоградській ЦРЛ

22 липня 2016 року народний депутат України Артур Мартовицький пообіцяв відремонтувати та оснастити необхідним медичним устаткуванням дві палати в Павлоградській центральній районній лікарні. Фінансуватиме ремонт створений Мартовицьким Благодійний фонд сприяння соціально-економічному розвитку Західного Донбасу.
Виконано
Сказано 22 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/avmartovitskiy/posts/641079296041401
  • https://www.facebook.com/avmartovitskiy/videos/693070774175586/
  • Лист КЗ «Павлоградська ЦРЛ» ДОР» від 26 грудня 2016 року

Результат

29 жовтня 2016 року після проведеного за сприяння народного депутата України Артура Мартовицького капітального ремонту відбулося відкриття травматологічного та хірургічного відділень Павлоградської міської лікарні №4. Їх також було оснащено новим медичним устаткуванням.

26 грудня 2016 року у відповідь наінформзапит редакції ІА «Слово і Діло» від адміністрації Павлоградіської центральної районної лікарні надійшов лист. У ньому йдеться, що у березні 2016 року було проведено поточний ремонт палати у травматологічному відділені, а у вересні — облаштовано палату у хірургічному відділенні. Також за сприяння Артура Мартовицького було придбано холодильник, мікрохвильову піч, кондиціонери, світильники, жалюзі, функціональні ліжка з матрацами та тумби.

ВИСНОВОК: Артур Мартовицький відремонтував та оснастив медустаткуванням дві палати у Павлоградській ЦРЛ.