Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Мацола запевнив, що разом з місцевою владою працюватиме над інвестуванням в будівництво та оновлення матеріально-технічної бази дитячих садочків

18 липня 2016 року народний депутат України Роман Мацола запевнив, що протягом трьох років разом з представниками місцевої влади, працюватиме над інвестуванням в будівництво та оновлення матеріально-технічної бази дитячих садочків в рамках нового проекту «Діти – майбутнє України».
Виконано
Сказано 18 липня 2016 р.

Джерело

  • http://matsola.org.ua/2016/07/18/roman-matsola-na-infrastrukturu-dlya-ditej-dodatkovo-zalucheno-bilshe-12-miljoniv/
  • http://matsola.org.ua/2016/12/06/shepetivshhina-otrimala-chimalu-sumu-na-sotsialno-ekonomichnij-rozvitok/
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5444
  • http://matsola.org.ua/2018/01/17/v-polonnomu-vidkryly-novu-grupu-dlya-doshkilnyat/
  • http://matsola.org.ua/2018/03/23/u-polonskomu-dnz-2-veselka-vidkryly-tsentr-korektsijno-rozvyvalnoyi-roboty/
  • http://matsola.org.ua/2018/03/01/zavdyaky-romanu-matsoli-v-sadochkah-shepetivky-vstanovleno-modulni-kotelni/
  • http://matsola.org.ua/2017/01/23/u-krupetskomu-sadochku-stalo-teplishe/

Результат

Народний депутат Роман Мацола, в межах своїх повноважень та за підтримки представників місцевої влади,працював над інвестуванням в будівництво та оновлення матеріально-технічної бази дитячих садочків в рамках нового проекту «Діти – майбутнє України».Тому обіцянка отримує статус "Виконано".

6 грудня 2016 року народний депутат України Роман Мацола звітує про виконання робіт на окрузі, завдяки держсубвенцій, виділення яких він відстоював: стосовно дитячих садочків - на реконструкцію Городищенського клубу під дитячий садочок виділено 400 тис грн., утеплення Пліщенського садочка - 100,9 тис. грн.

23 січня 2017 року народний депутат України Роман Мацола повідомив, що у 2016 році було виділено 443 тис. грн на крупецький садочок. Завдяки коштам, виділеним із державного бюджету, у дитячому садочку села Крупець, що на Славутчині було зроблено капітальний ремонт, утеплено будівлю та оновлено фасади.

17 січня 2018 року народний депутат України Роман Мацола відвідав Полонський НВК №2, де відкрив нову дошкільну групу. Це вже третя група дошкільнят, що запрацювала у цьому навчальному комплексі за останні два роки.У 2016 році, завдяки народному депутату, з державного бюджету було виділено кошти на капітальний ремонт приміщення: заміну даху та вікон, а також внутрішній ремонт. А вже у 2017 році в дошкільному закладі розпочали роботу дві групи. Тепер, за сприяння керівництва Полонської ОТГ, утворили ще одну групу на 19 дітей.

1 березня 2018 року народний депутат України Роман Мацола відвідав три дошкільні навчальні заклади Шепетівки. Разом з мером міста Михайлом Полодюком народний депутат оглянув роботу нових модульних котелень. На їх будівництво, завдяки Роману Мацолі, минулого року з державного бюджету виділено 2 мільйони 500 тисяч гривень.

23 березня 2018 року у полонському ДНЗ №2 «Веселка» відкрили центр корекційно-розвивальної роботи.А розпочиналося все з ідеї, коли минулого року прийшли на Третій конкурс мікрогрантів від ГО “Інститут солідарності громад Романа Мацоли”. Проект отримав підтримку інших учасників конкурсу та фінансування. За гроші конкурсу мікрогрантів було закуплено меблі та іграшки в кабінети логопеда та психолога. Також за сприяння народного депутата України Романа Мацоли (за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток регіонів) в садочок придбали ноутбук.