Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Райнін пообіцяв добудувати школу в Пісочині у 2017 році

4 липня 2016 року голова Харківської ОДА Ігор Райнін повідомив, що зараз в Пісочині відбувається будівництво школи, яке планують завершити у 2017 році.
Архів
Сказано 4 липня 2016 р.

Джерело

  • http://censor.net.ua/resonance/395875/gubernator_harkovschiny_igor_rayinin_primer_aleksandrovskoyi_pokazyvaet_my_budem_nakazyvat_vseh_kto
  • http://kharkivoda.gov.ua/news/81850
  • http://www.president.gov.ua/documents/3692016-20449

Результат

26 липня 2016 року хід будівельних робіт в мікрорайоні «Мобіль» проінспектували перший заступник голови ХОДА Юлія Світлична та народний депутат України Ірина Луценко. Загальна вартість проекту - близько 70 мільйонів гривень. Фінансування цього року вже отримано: 7 млн грн на будівництво навчального закладу вже виділили сільський і районний бюджети, з обласного бюджету виділено 4 млн грн, 24 млн - з державного бюджету. За словами Ірини Луценко, співпраця з головою ХОДА, з райдержадміністрацією, селищною радою, з народними депутатами дала можливість залучити з державного бюджету на цей рік 24 мільйони гривень та майже 12 - з місцевих бюджетів. Це дозволить до кінця року звести будівлю школи і вже в 2017 році відкрити двері цього навчального закладу для дітей. На наступний рік для завершення будівництва навчального закладу потрібно 35 мільйонів гривень. Наразі будівництво школи йде повним ходом. До 20 серпня робітники планують завершити укладання фундаменту. Роботи ведуться з випередженням графіка, і нову школу розраховують побудувати швидше, ніж планувалося - за два роки замість трьох.

29 серпня 2016 року Президент України Петро Порошенко призначив Ігора Райніна Главою Адміністрації Президента України.